Oletko kiinnostunut muuttamaan yli sata vuotta vanhaan tunnelmalliseen kolmikerroksiseen kivitaloon Billnäsiin? Leveän ikkunasyvennyksen läpi näkyvät Mustionjoen maisemat tai suuri piha omenapuineen etsivät vertaistaan länsi-Uusimaalla. Asuntoja vapaana alkaen joulukuu 2014, viimeisimmät valmistuvat alkuvuonna 2015.

Koy Ruukkiasunnot yhtiöön aiemmin kuulunut vuonna 1899 rakennettu kerrostalo Billnäsissä on saneerattu tunnelmallisiksi ja viihtyisiksi vuokra-asunnoiksi(18kpl). Asuntojen kaikki seinäpinnat, listat ja ikkunanpuitteet on korjattu, samoin kaapistot on uusittu. Osaan asuntoja on kokonaan uusitut keittiöt, muissa ovet, vetimet ja laatikostot sekä hyllyt vaihdettu uusiin. Osassa maalattu seinien lisäksi katot sekä lattiat sekä vaihdettu keittiökoneet. Asunnot vuokrataan pitkä-aikaiseen vuokrakäyttöön. Osasta asuntoja on suora pääsy omalle terassille tai parvekkeelle. Mahdollisuus omalle parkkipaikalle lämmitystolpalla. Vuokralaiselta edellytetään luottotietojen kunnossaoloa sekä tupakoimattomuutta. Vuokran lisäksi vuokralaisen tulee suorittaa vesimaksu sekä mahdollinen autopaikka maksu. Vakuudeksi asetetaan kahden kuukauden vuokraa vastaava määrä.

Alla olevassa listauksessa näet vihreänä vapaana olevat asunnot, punaisella olevat asunnot ovat jo vuokrattuna. Klikkaamalla riviä saat auki lisätietoja, vuokran ja/tai kuvia asunnosta tai talosta. Vuokrahakemuksen voit ladata tästä ja lähettää sen osoitteeseen info@ruukkiasunnot.fi  tai postitse Billnäsin Ruukki Oy / Kim Flinck, Ruukintie 8, 10330 Billnäs. Tiedustelut Kim Flinck 0440345830 (arkisin 9-17) . HUOM! Håkan Wikström ei vastaa tämän talon vuokra-asunnoista.